Piedl Hírek

Tökéletes társ minden úton. A nyüzsgő városi rohanáshoz megfelelő modelltől, a tágas üzleti, és az innovatív elektromos járműig a ŠKODA választéka mindent lefed. Találja meg az Ön számára tökéletes ŠKODA modellt!

  1. Hírek
  2. Itt az olimpia!
2024.07.29.
Aktuális

Itt az olimpia!

Hajrá Magyarok! Hajrá Valter Attila!

Valter1


Hétvégén kezdetét vette Párizsban a 2024. évi nyári olimpiai játékok. Valter Attila élete első olimpiáján vesz részt, és szombat délután már rajthoz is állt az országúti kerékpárosok egyéni időfutamában, ahol a 22. helyen végzett. Hazai versenyzőnk a 32,4 kilométeres városi pályát 38:45.68 perces idővel teljesítette, így – az esős idő ellenére – 50 km/h feletti átlagsebességgel végzett és tizenkét versenyzőt utasított maga mögé a rendkívül erős mezőnyben.

Valter_2

Attila saját elmondása szerint a lehető legtöbbet hozta ki magából és a viszonylag rövid felkészülésből (ugyanis csak pár hete derült ki, hogy ebben a számban is rajthoz állhat az olimpián). Ezúton gratulálunk Attilának a kiváló eredményéhez, és bízunk benne, hogy az augusztus 3-án esedékes országúti mezőnyversenyen is eléri az általa kitűzött célokat!



Címlapfotó: Alex Broadway / Getty Images

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.