Piedl Hírek

Tökéletes társ minden úton. A nyüzsgő városi rohanáshoz megfelelő modelltől, a tágas üzleti, és az innovatív elektromos járműig a ŠKODA választéka mindent lefed. Találja meg az Ön számára tökéletes ŠKODA modellt!

  1. Hírek
  2. Álca mögé bújva - Škoda Elroq
2024.07.22.
Aktuális

Álca mögé bújva - Škoda Elroq

Már a közutakon is fellelhető. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a Tour de France-on is felbukkant.

Elroq_1

Bár a hivatalos világpremierig még várnunk kell, aki nyitott szemmel jár, már előben is megláthatja legfrissebb elektromos modellünket, a Škoda Elroq-ot.

elroq_2

Az új modell álcájának alapja egy trapéz, amely a márka kedőbetűjének egy részét jeleníti meg. A trapéz alakú álcázás a Škoda új grafikai mintájára épül, és az Elroq karakterét is tükrözi, amely az első olyan autó, amelyen a vadonatúj "Modern Solid formanyelv" jelenik meg. Az álca megtalálja a megfelelő egyensúlyt az autó formájának bepillantása és a részletek elfedése között, ami a legnagyobb kihívás az álcázás megtervezésekor.

Az álcázott Elroq az idei Tour de France-on is feltűnt. A legendás kerékpáros körverseny nem először szolgált egy vadonatúj Škoda gépkocsi bemutatásának helyszíneként: tavaly az új Superb-be engedett apró bepillantást nyerni a gyár, az álcázás eszközével.





Kép forrás: A.S.O./ Charly Lopez

elroq3
eroq4

Na de honnan jöttek a flamingók?


Az autó álcájának van még egy kihagyhatatlan tulajdonsága: a flamingók a hátsó ablakokon.


És, hogy miért a flamingók? Először is az élénk rózsa színük feltűnő kontrasztot ad a márka hagyományos, zöld színeivel szemben. Másodszor, az Elroq modell számára különös jelentőséggel bírnak, amelyről idén ősszel többet is megtudhat a nagyközönség!

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.